Meteen naar inhoud

Zondag 29 september 2024 van 13u30 tot 17u 30 : OPEN ATELIER bij Mi Joya chocolate maker !

Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief april 2023

Beste chocolade liefhebber, welkom op onze maandelijkse nieuwsbrief !
Hier verneem je meer over ons, het werk van je chocolademaker, nieuwigheden, events en nog veel meer...

Dit is voor ons de laatste rechte lijn richting Pasen.  De chocolade vloeit continu uit onze machines en verspreidt een heerlijke geur in onze winkel.  Of zou het toch de geur van de warme, versgemaakte pralinés zijn?! 
Heb jij al je paaseitjes voor een fijne zoektocht met je familie?  Wij proberen zo weinig mogelijk overschot te hebben en dus is de voorraad beperkt.  Haast je dus...

Het goede weer is op komst !

Sinds oktober vorig jaar, hebben wij ons ijs assortiment lichtjes aangepast.  Voortaan kun je bij ons terecht voor dozen en individuele ijspotjes. 

NIEUW ! Huisgemaakte frisco's: gemaakt met ons welgesmaakte vanille ijs omhuld met een knapperig laagje chocolade.  Ze gaan nu al als zoete broodjes de deur uit, wat een succes!

Te noteren in je agenda:

Woensdag 19/04
Buitenspeeldag op de Koninklijke Moestuin van Tervuren (speeltuin).  Van 13u tot 17u zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.  En wij zullen ook aanwezig zijn met onze ijsbakfiets! 

Donderdag 27/04
Wijn en chocolade pairing.  Na 2 geslaagde sessies, organiseren wij opnieuw een tasting met Eva Wilsens.  Zij kan als geen ander een wijn beschrijven en laat je kennismaken met mooie combinaties tussen wijn en onze chocolade.  Vanaf 19u in ons atelier.  Reserveren kan via onze website: www.mijoya.be.

Zondag 30/04
Open atelier bij Mi Joya chocolate maker.  Het wordt stilaan een gewoonte: onze opendeur op elke laatste zondag van de maand.  Kom kijken hoe wij de cacaobonen verwerken in chocolade.  Dit kan tussen 13u30 en 17u30.  Inkom is gratis en degustaties inbegrepen -;) .
Oudere post
Niewere post
Sluit (esc)

WELKOM bij Mi joya chocolate maker

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling met promo code START10 !

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Aan winkelmandje toegevoegd