Meteen naar inhoud

Zondag 25 februari 2024 van 13u30 tot 17u 30 : OPEN ATELIER bij Mi Joya chocolate maker !

News

Nieuwsbrief april 2023

De chocolade vloeit continu uit onze machines en verspreidt een heerlijke geur in onze winkel.

Nieuwsbrief mei 2023

Twee weken geleden ontvingen wij een nieuwe lading cacaobonen.

The chocolates that you never knew you needed

Belgium is synonymous with chocolate, and most of us can reel off the names of the most celebrated chocolatiers. But what about the others? Angela Dansby has the sweet scoop on the ones you may not know.

Nieuwsbrief maart 2023

Het begin van het jaar is bij ons altijd wat rustiger wat de verkoop betreft.  Toch is het geen reden om in onze luie zetel te blijven zitten!

Nieuwsbrief februari 2023

Het hoogtepunt van het begin van het jaar was voor ons het eerste open atelier...  Wat een succes!

Nieuwsblad : Mi Joya en de passie voor chocolade (20 juni 2017)

Het gaat middenstands gewijs goed met Tervuren. En dat in tegenstelling met veel omliggende gemeenten die blijven kampen met nog te veel leegstand en dus weinig shop-animo.

Du chocolat à la source (Moustique février 2021)

"Tous nos chocolats noirs sont fait avec 72% de cacao, précisent Caroline et Nicolas (Mi Joya chocolate maker).  Ce n'est pas parce qu'il y a un haut taux de cacao qu'un chocolat sera spécifiquement plus amer."

Beantobar.be : Experiences in the world of fine chocolate

Based in Tervuren, Brussels (Belgium) – they create their chocolate from bean-to-bar.
Sluit (esc)

WELKOM bij Mi joya chocolate maker

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling met promo code START10 !

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Aan winkelmandje toegevoegd