Meteen naar inhoud

Zondag 29 september 2024 van 13u30 tot 17u 30 : OPEN ATELIER bij Mi Joya chocolate maker !

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Het begin van het jaar is bij ons altijd wat rustiger wat de verkoop betreft.  Toch is het geen reden om in onze luie zetel te blijven zitten!  Pasen is over een maand en de chocolade moet klaar zijn om de paaseitjes te kunnen maken.  Onze oven draait overuren voor het roosteren van de cacaobonen!

 

Gloednieuwe website !
De laatste weken hebben we hard gewerkt aan onze website.  Zo hopen wij het je nóg gemakkelijker te maken onze producten in één klik te bestellen.  Wist je trouwens dat we je chocolade ook per post kunnen opsturen?  Je moet dus zeker niet in Tervuren wonen om van onze chocolade lekkernijen te genieten.  
Zie je een fout of heb je een opmerking betreffende onze website, laat het zeker weten.  Wij zijn geen IT-specialist, het zou dus best kunnen dat wij iets over het hoofd hebben gezien ;-) .

 

De zoektocht naar paaseitjes kan beginnen!
Wij zijn altijd trots te kunnen zeggen dat de paaseitjes gemaakt zijn met onze eigen chocolade en dus uniek zijn ! Ook onze pralinévullingen worden 100% in ons atelier gemaakt, met de beste hazelnoten uit Piemonte (Beschermde Geografische Aanduiding) en met biologische amandelen uit Sicilië. 
Kleine verandering dit jaar: wij hebben besloten om onze paaseitjes niet meer individueel in aluminiumfolie te verpakken.  Toch zal je onze 6 verschillende smaken gemakkelijk van elkaar kunnen onderscheiden... Kom in onze winkel en ontdek ons Paas assortiment of bezoek onze nieuwe website. 
Oorsprong hazelnoten: Piemonte - Italië
Tijdens de paasperiode is ons verbruik in hazelnoten het grootst.  Wij kopen ze rechtstreeks bij een Italiaanse boer (Nocciole d'Elite) in de streek van Piemonte.  Deze hazelnoten zijn wereldwijd gekend voor hun uitzonderlijke kwaliteit.

Fijn om te weten: De hazelnoot is, naast een aanzienlijk gehalte aan essentiële aminozuren en vitamine E, bijzonder rijk aan lipiden, met een calorie-inname gelijk aan 700Kcal per 100gr. Het is daarom een belangrijke energiebron sinds de oudheid. 
Recente studies tonen de positieve effecten aan van regelmatige hazelnotenconsumptie op de menselijke gezondheid.

 

De lente is stilaan in zicht.  Wij kijken er allemaal naar uit!  Blauwe lucht, zon, vogeltjes... en natuurlijk ijsjes! Volgende maand vertellen we je meer over onze nieuwigheden voor het ijsseizoen.
Tot gauw,
Caroline en Nicolas
Oudere post
Niewere post
Sluit (esc)

WELKOM bij Mi joya chocolate maker

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling met promo code START10 !

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Aan winkelmandje toegevoegd