Meteen naar inhoud

Zondag 29 september 2024 van 13u30 tot 17u 30 : OPEN ATELIER bij Mi Joya chocolate maker !

Artiestentoer

Gedurende het weekend van Hemelvaart wordt ons atelier omgetoverd in een ware kunstgalerij! 

Kom van donderdag 9 tem zondag 12 mei 2024 de kunstwerken bewonderen van:

Monique Goossens

Kleuterleidster van opleiding, is gepassioneerd door tekenen en schilderen. Ze volgt sinds jaren de cursussen tekenen en aquarel in Tervuren en ze volgde workshops bij aquarellisten Janine Gallizia , Slawa en Victoria Prischedko, Martin Lutz, Marc Folly en Gerard Hendriks. In Nederland volgde ze workshops bij Jan Veldhuis en Riny Bus en tijdens de zomeracademie in Oostende volgde ze modeltekenen bij Jan Delee en Robin Vermeersch. Momenteel volgt ze tekenles bij Luc Thoelen en aquarel bij Wim Hertoghs. Monique nam reeds deel aan verscheidene tentoonstellingen waaronder de ArTiesTenToer. Haar onderwerpen zijn gevarieerd. 

Christine Licoppe Van Pottelsberghe (www.delapo.be)

Is een rasechte levensgenieter. Naast een drukke job als thuisverpleegster, staan familie, vrienden en reizen centraal in het leven van deze bezige bij. Deze passies vind je ook terug in haar aquarellen.
Geïnspireerd door de natuur dichtbij huis, zoals het prachtige park van Tervuren en weelderige bloemen van alle seizoenen, of door uitzichten en taferelen op reis, van gezellig drukke marktjes in het zuiden tot de uitgestrekte rijstvlaktes in Vietnam, brengt Christine op geheel eigen wijze een unieke sfeer over in elke aquarel.
Daarnaast verleiden haar portretten van mens en dier de toeschouwer tot een eigen interpretatie van het verhaal achter het portret. Kom het vooral zelf ervaren!

Website Artiestentoer : https://artiestentoertervuren.be/

Contact

wat zeggen onze klanten

Sluit (esc)

WELKOM bij Mi joya chocolate maker

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling met promo code START10 !

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Aan winkelmandje toegevoegd